Držala je ruke u jabučnom octu dvaput sedmično i nećete vjerovati šta je postigla!

Ako patite od bolova u zglobovima, onda znate da je to ozbiljan problem, jer bol utječe na svaki aspekt vašeg života. Svaka osoba koja pati od ove vrste boli tvrdi da su uobičajeni lijekovi samo privremeno rješenje. Bol u zglobovima i njezini simptomi mogu se smanjiti samo promjenom prehrane i načina života.

Ana H. je patila od jakih bolova u zglobovima i odlučila si je pomoći prirodnom medicinom. Radila je kao daktilograf cijeli svoj život i njezin ju je posao doveo do ove bolesti.

“Nekoliko godina sam vodila borbu protiv bolova u zglobovima i rukama, a nakon toga su mi liječnici dijagnosticirali artritis uzrokovan radom i pothranjenošću. Budući da nisam osoba koja odmah poseže za kemijom, odlučila sam pokušati s prirodnim rješenjima i drago mi je da sam to napravila. Razgovarala sam s liječnikom, a on je mi je potvrdio da mogu probati jabučni ocat, ali da moram biti uporna. Počela sam ga koristiti i sada, nakon 2 mjeseca mogu reći da sam dosta bolje. Prvi mjesec sam to radila tri puta tjedno, a sada dva puta. Držala sam ruke u octu prije spavanja i to je ublažilo bol i trnce u rukama koje sam imala. Koristila sam također prirodni napitak od jabučnog octa i vode s malo meda. Želim svima preporučiti da isprobaju, jer je meni puno pomoglo.”– kaže Ana H.

Jabučni ocat je snažan antioksidans koji čisti tijelo od toksina, a također je super protiv bolova u zglobovima.

Može se koristiti na nekoliko načina:

Trljanje

Pripremite mješavinu od 1 žlice maslinovog ulja i 2 žlice jabučnog octa. Nanesite smjesu na bolne zglobove.

Ljekoviti napitak

Dodajte 3 žlice jabučnog octa u 300 ml vode ili nekog voćnog soka i pripremite ljekoviti napitak. Trebali bi ga konzumirati 3 puta dnevno, prije jela.

Kupka

Stavite šalicu jabučnog octa u 6 šalica vode, a zatim potopite noge ili ruke u otopini. Trebali biste namakati oko 30 minuta. Također možete primijeniti oblog na drugim bolnim mjestima.

Bol u zglobovima je vrlo neugodna i to utječe na vaš svakodnevni život i obaveze. Stoga, probajte ove prirodne tretmane i uspješno ublažite bolove u zglobovima.

Izvor: pucajodzdravlja